Website Medisch Centrum Gennep online.

medisch-centrum-gennep-1200-x-300

Met trots presenteren wij de nieuwe Medisch Centrum Gennep website. Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren staat sinds oktober 2016 onze nieuwe website online. Deze is in een geheel nieuw jasje gestoken en voorzien van een fris design.

Belangrijker nog is de nieuwe opzet en menustructuur welke de website overzichtelijker maken. Last but not least: de nieuwe Medisch Centrum Gennep website is geheel responsive, dus uitstekend te bekijken op mobiel en tablet.

We hadden bepaalde ideeën over de nieuwe website. En bij het realiseren ervan krijg je te maken met o.a. ontwerp, webdesign, content, domeinnaamregistratie en hosting. Op ieder van deze gebieden zijn er zoveel aanbieders dat het maken van een goede keuze lastig was. We hebben gekozen voor Intrige Project & Support als partner, dan hou je alles in één hand.

Geef een reactie